Hyra byggkran

Våra maskiner

Hyra byggkran eller andra entreprenadmaskiner i Sundsvall? Vänd er till Lindbom Rigging!

Marknadsledande maskiner

LTM1100-5.2 är en kompakt femaxlig mobilkran. Liebherr LTM1100-5.2 är en trotjänare som erbjuder 100 ton maximal lyftkapacitet.
Läs mer

Den femaxlade mobilkranen LTM1220 är konstruerad för maximal lyftkapacitet. Bakaxelstyrning erbjuder sex olika styrprogram för smidig manövrering.
Läs mer

Comansa 21 LC 1050 är en s.k. flattoppmodell vilket är en fördel vid montage samt där det finns många kranar som skall samspela på samma arbetsplats.
Läs mer

Sexhjulsdrift och -styrning tillsammans med en maximal lyftkapacitet om 60 ton möjliggör snabb etablering av ordentlig lyftkraft.
Läs mer

Den sexaxlade LTM1250 är en av de smidigaste mobilkranarna i klassen. I vertikal ställning kan den 72 m. långa teleskopbommen lyfta 14 ton.
Läs mer

Hyra byggkran av Lindblom Rigging

Expert på entreprenadmaskiner

Ska ni lyfta tungt och högt? Då står vi redo. Lindblom Rigging är ett erfaret aktiebolag inom uthyrning av entreprenadmaskiner, med eller utan förare, samt avancerad tunghantering av gods.

Mobilkranar eller tornkranar – att hyra byggkran i Sundsvall har aldrig varit smidigare. Vi erbjuder ett stort antal högkvalitativa entreprenadmaskiner, bl.a. från välrenommerade Liebherr, som passar just ert uppdrag förutsättningar. Kontakta oss och beskriv dina önskemål så levererar vi den optimala maskinen.

  • Entreprenadmaskiner
  • Tunghantering
  • Mobilkranar
  • Tornkranar

Kvalitet & miljö

Medlem i Svenska Mobilkranföreningen

För att säkra vår kvalitet som både leverantör och arbetsgivare är vi stolta medlemmar i Maskinentreprenörerna och Svenska Mobilkranföreningen. Alla våra anställda har exempelvis kollektivavtal och genomför utbildningar i säkra lyft.

Maskinuthyrning Sundsvall

Vill du veta mer om våra entreprenadmaskiner?